cat esp eng fr ger

Qui som

Som els encarregats de que la teva visita sigui inoblidable. Fem un treball previ per conèixer els millors emplaçaments, projectes, racons i persones. Amb una acurada selecció d’aquests, creem una sèrie d’experiències o rutes cosides a mà, confeccionades artesanalment. Primer de tot les hem gaudit, ensumat, tastat i caminat, per poder oferir-te el millor dins d’un marc de turisme experiencial.

Vivim el territori i la nostra feina de forma apassionada. No som només guies, també som enginyers, pagesos, artistes, mestres, fotògrafs, naturalistes, esportistes, membres actius de diferents associacions del territori,...

El nostre equip sorgeix de dos amics viatgers i amants de la vida que decideixen emprendre un nou camí d’acord amb el seu estil de vida i respectant certs valors mutus.
La il·lusió de mostrar el seu patrimoni cultural preservant les petites coses que es van perdent (els oficis, les costums,...), fan que INDRETS prengui un sentit molt important en les seves vides.

On som?

Som a la terra del vi i l’olivera, som a l’aigua de  l’Ebre i a les pedres de la Mussara.  A la Tarraco romana i a la història de la nostra terra, entre vestigis i pobles que expliquen històries llunyanes, entre gent que aposta per convertir la seva vida en plena autenticitat. Allà on es menja a taula amb bon vi i plats deliciosos.
Som a Tarragona, un territori obert, ric culturalment i amb uns paratges naturals meravellosos.

Susanna Alaitz

Guia internacional per Banoa Bidaiak, especialista en Àsia, Himàlaia i països islàmics. Productora cultural d’art, festivals, educació viva, de diferents projectes ecològics i de defensa de la producció local. Amant curiosa de tot el que pugui provar i experimentar en aquesta rica vida.

Técnica en fotografia i imatge, durant anys viu amb la seva motxilla penjada, seguint el rastre de les cultures dels pobles, realitzant diversos projectes fotogràfics i documentals simultàniament.

Torna a casa i s’embarca en l’aventura de ser mare i crear una empresa en el seu territori, INDRETS.

Joan Fillat

Enginyer i emprenedor. Després de diferents experiències en el món de l’enginyeria i la direcció tècnica d’una empresa amb col·laboracions internacionals, comença una nova etapa amb INDRETS, més d’acord amb la seva forma de veure la vida.

Amant de la seva terra, senderista, ciclista i motorista, és un apassionat de la bona taula i el bon vi.

Viatger empedreït, travessant la Terra pels quatre costats amb grans viatges i centenars d’ aprenentatges per més de 20 països, sent que amb INDRETS pot mostrar la seva terra, els seus valors i les seves costums a tot aquell que el vulgui acompanyar.

Pep Ulldemolins

De ben petit s’inicia en l’excursionisme. Gràcies a la fotografia descobreix l'alpinisme amb diferents ascensions als Pirineus, Marroc, Alps, Països Escandinaus, Andes, Rocoses del Canadà i Himàlaia.

Amant de les rutes de gran distància amb bicicleta ha fet diferents itineraris per Catalunya i Europa. Les ganes de viatjar i aprendre de la gent són la motivació per seguir endavant. Autor de 2 llibres de BTT (guies de la Ribera d'Ebre i del Priorat) i del blog personal www.lepetitroc.org, amb 600 articles publicats des de 2006.

Després d'estar vinculat al món de l'ensenyament durant els últims anys li agradaria mostrar alguns racons de la nostra terra damunt la bicicleta. Creu que per gaudir de la muntanya i la natura no cal res més que tenir els sentits ben oberts i el cor ben a punt.

Ferran Aguilar

Naturalista, fotògraf i consultor ambiental. Director i fundador de www.medigraphic.net, associació professional dedicada a l'educació ambiental a través de la fotografia, el disseny gràfic i la il·lustració editorial. Tot això amb una finalitat clara: mostrar i educar.

Aquesta vocació divulgadora es veu reflectida en la producció editorial de 6 llibres com a autor i 15 com coautor. Simultàniament ha impartit més d’un centenar de cursos i tallers sobre fotografia.  Actualment treballa com responsable de comunicació de MN Consultors en Ciències de la Conservació. Durant el  2014 també treballa com a  professor i col·laborador del Nikon School de Barcelona.

Recentment se li va atorgar els premis: FOTO NIKON de natura, el premi nacional EISA MAESTRO en l'especialitat de macrofotografia i el premi nacional LUX or.